| WELKOM BIJ

DIËTIST MET VISIE

Wij zijn er voor al uw vragen die betrekking hebben op voeding bij gezondheid
en ziekte. Samen op weg naar vitaliteit!

Voedingspatroon-advies

Analyseren van eetgedrag

Ondersteuning & motivatie

Praktische informatie & tips

Persoonlijk en aanpak op maat

Balans van body & mind

| DE DIËTISTEN | JEANIEN VAN DE VORST

JEANIEN

Mijn naam is Jeanien van de Vorst. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen mag ik me sinds 2009 ‘Diëtist’ noemen. Na een aantal jaren elders als diëtist gewerkt te hebben heb ik in 2015 ‘Diëtist met Visie’ opgericht waarvan ik me daarna alleen maar af heb gevraagd ’waarom heb ik dat niet eerder gedaan!’ Het geeft me veel voldoening en energie om cliënten te helpen middels een persoonlijk en ‘optimaal’ voedingsadvies zoals u dat van ons deskundige team mag verwachten!

Door aanvullende modules uit de studierichtingen: Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Psychologie en Gezondheidswetenschappen heb ik breder leren kijken naar factoren die eetgedrag beïnvloeden. Om lekker ‘in balans’ te blijven doe ik graag sporten, wandelen, pianospelen en schilderen. Ik help u graag om lekkerder in uw vel te zitten en gezondheidswinst te boeken. Dat kan op veel gebieden zijn. Niet alleen uw gewicht is bepalend.

| DE DIËTISTEN | KIM ALAERDS

KIM

Mijn naam is Kim Alaerds. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de HAN. Zelf ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in voeding en gezondheid. Ik vind het dan ook hartstikke leuk om mensen te mogen coachen en begeleiden naar een gezonde leefstijl. Hierbij kijk ik verder dan alleen voeding. Ook beweging en ontspanning zijn factoren die van grote invloed zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat goede voeding voor velen een verschil kan maken. Door te zoeken naar een passende leefstijl en u te helpen bij het maken van gezonde keuzes kunnen we samen werken aan uw doelen.

Bij werken aan gezondheid staat een goede balans centraal: keuzes maken die gezond zijn voor het lichaam met daarbij af en toe ruimte voor een uitzondering. Ik help u graag die balans te vinden.

Naast het kundig helpen van volwassenen heb ik ook ervaring en affiniteit met de kinderdiëtetiek. In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal en coach ik een volleybalteam met tieners wat ook de nodige uitdaging biedt.

| DE DIËTISTEN | SOPHIE LEEMANS

SOPHIE

Mijn naam is Sophie Leemans. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Mijn afstudeerstage heb ik gevolgd in een eerstelijns diëtistenpraktijk en hierin merkte ik dat het werk mij erg aansprak. 

Ik vind het leuk om de uitdaging aan te gaan en bij iedere cliënt specifiek te kijken naar wat het beste bij hen past. Hierin besteed ik onder andere aandacht aan de balans tussen gezonde producten en af en toe iets lekkers erbij, want in mijn ogen is een ‘perfect’ voedingspatroon voor een langere periode niet haalbaar en ook niet leuk. Het geeft mij veel voldoening als cliënten doelen bereiken en gezondheidswinst boeken en ik vind het belangrijk dat het hierbij gaat om vooruitgang en niet om perfectie.

Om mijn eigen kennis en kwaliteit als diëtist te vergroten, wil ik in de toekomst bijscholingen en post HBO opleidingen gaan volgen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en gezonde recepten te ontdekken. Daarnaast vind ik het leuk om buiten te zijn en ben ik veel in beweging. Dit is ook iets wat ik, waar mogelijk, graag op mijn cliënten wil overbrengen

| WAAR WE GOED IN ZIJN

ONZE SPECIALISATIES

| ALTIJD BIJ U IN DE BUURT

ONZE VESTIGINGEN

Nederweert

Heythuysen

Scroll to Top